Bij Studioplay vertaalde ik Vanessa’s spirituele coachingsmethode, Zing je Vrij, naar een krachtige, zakelijke en visuele identiteit die haar bedrijf naar een hoger niveau tilde.

zing je vrij

Een Spirituele Reis naar Zakelijk Succes met Zing je Vrij

Bij Studioplay zoek ik altijd naar manieren om de unieke kracht van een klant om te zetten in een visuele identiteit die hen naar een hoger niveau tilt. Toen Vanessa contact met me opnam voor de upgrade van haar website en vormgeving van haar spirituele coachingsmethode, wist ik meteen dat dit project anders zou zijn. Vanessa’s intuïtie bracht haar bij mij, en ze daagde me uit om eerst zelf te ervaren wat Zing je Vrij inhoudt. Zo begon onze bijzondere samenwerking.

Vanessa’s uitnodiging om een studioplay® meets Zing je Vrij sessie mee te maken, was voor mij een uitdaging, maar ik ging deze vol vertrouwen aan. Het gaf me een beter begrip van haar werk en de diepgang van haar methode. Dit zorgde ervoor dat ik niet alleen haar wensen kon vertalen naar een website en huisstijl, maar ook echt de essentie van haar aanpak kon vastleggen.

Vanessa’s methode is veelzijdig en toepasbaar op zowel zakelijke als persoonlijke groei. Samen brachten we haar talenten in kaart en vertaalden deze naar een zakelijke en spirituele uitstraling. De creatie van moodboards hielp ons om helderheid te krijgen over de juiste richting, en Vanessa voelde direct dat dit goed zat. De flow in ons proces was heel natuurlijk en gaf ons beiden veel energie.

Vanessa vertelde me dat ze mijn openheid en betrokkenheid waardeerde, en dat de op maat gemaakte voorstellen haar inspireerden. Ze heeft dankzij de nieuwe website en vormgeving haar bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen en al nieuwe klanten aangetrokken.

Voor mij was het een eer om deel uit te maken van deze reis en Vanessa’s unieke visie om te zetten in een krachtig visueel verhaal dat zowel haar spirituele als zakelijke kant weerspiegelt.

Bezoek onze blog voor de nieuwste cases en updates van studioplay®

gerelateerde posts