Bij Studioplay creëerde ik samen met Sarina de visuele identiteit van haar bedrijf OXYO, wat haar professionele en persoonlijke groei versterkte.​

oxyo

OXYO: Een Reis naar Visuele Identiteit met Sarina

Bij studioplay® had ik het voorrecht om met Sarina te werken aan de creatie van een visuele identiteit voor haar nieuwe bedrijf in yoga en kickbokstraining. Toen we begonnen, had Sarina nog geen naam, logo of stijl. Ze wist alleen dat ze iets krachtigs wilde manifesteren, en dat was de start van onze samenwerking.

Tijdens de eerste studioplay® sessie stelde ik veel vragen om tot de kern te komen. We gingen terug naar Sarina’s jeugd, wat haar hielp om de diepere drijfveren van haar werk te ontdekken. Ze besloot meteen om deze creatieve reis samen met mij te maken.

In het proces werd ik haar visual coach. Ik ondersteunde haar bij elke stap: het kiezen van een naam, het loslaten van ideeën, en uiteindelijk het creëren van een sterke visuele identiteit. De naam OXYO ontstond tijdens onze sessies, geholpen door de moodboards die ik maakte. Deze gaven richting en maakten het proces tastbaar.

De samenwerking bracht Sarina veel in beweging, zowel professioneel als persoonlijk. Met af en toe een duwtje hielp ik haar vertrouwen in haar keuzes te vinden en door te zetten. Uiteindelijk koos ze voor een krachtige, felle stijl, iets wat ze eerder niet had overwogen. Deze stijl bleek perfect aan te sluiten bij haar visie.

OXYO is nu meer dan alleen een bedrijf voor Sarina; het is een persoonlijke wegwijzer geworden. Dankzij de visuele identiteit is ze als professional enorm gegroeid. Ze staat nu sterker in haar werk en haar kernwaarde – verbinding – is helder zichtbaar geworden.

Of je nu net begint of al jaren onderweg bent, bij studioplay® help ik bedrijven hun essentie te ontdekken en te vertalen naar een krachtige visuele identiteit.

Bezoek onze blog voor de nieuwste cases en updates van studioplay®

gerelateerde posts