Bij Studioplay creëer ik sterke visuele identiteiten die perfect aansluiten bij de kern en doelen van mijn klanten, zoals bij het project voor CRO Forum.

cro forum

Het Succes van CRO Forum: Een Nieuw Merkverhaal

Als eigenaar van studioplay® krijg ik vaak de vraag om mee te denken over het vormgeven van nieuwe huisstijlen, logo’s en websites. Toen Helen bij mij aanklopte voor het project van haar klant CRO Forum, wist ik dat dit een mooie uitdaging zou worden.

Tijdens onze eerste sessie merkte ik al snel dat het belangrijk was om echt de kern van hun verhaal te ontdekken. Daarom stelde ik veel vragen en leidde ik het gesprek zodanig dat we samen de juiste woorden en beelden konden vindn. Het is voor mij cruciaal dat we goed begrijpen wat een klant wil uitstralen, zodat we dit kunnen vertalen naar een visueel sterke identiteit.

Toen ik uiteindelijk mijn moodboards presenteerde, zag ik dat de klant meteen enthousiast werd. Het was bijzonder om samen met hen aan tafel te zitten, te praten over de verschillende creatieve richtingen, en die visuele ideeën tastbaar te maken. De papieren moodboards lagen voor ons, wat zorgde voor een open en inspirerende discussie.

Helen was ook te spreken over mijn aanpak. Ze vertelde me dat ze het fijn vond hoe ik mijn ervaring inbracht, en dat ik op een innovatieve manier tot de kern van het merk wist te komen. Het mooiste compliment was natuurlijk dat de klant tevreden was. Dat straalde af op Helen, en daar doe ik het voor.

Bij studioplay® draait het uiteindelijk om meer dan alleen design. Het gaat om het creëren van een identiteit die écht resoneert bij de klant en hun doelgroep. Het project met CRO Forum was weer een mooi voorbeeld van hoe die samenwerking tot een sterk resultaat kan leiden.

Bezoek onze blog voor de nieuwste cases en updates van studioplay®

gerelateerde posts